A mund ta besoni këtë? Rita Ora ka qenë kështu e vogël në Prishtinë

Ky libër biografik flet për jetën e Rita Orës, në veçanti fëmijërinë e saj, duke përmendur edhe lagjen ku Rita kalonte pushimet në Prishtinë.

Janë publikuar disa fotografi nga fëmijëria e këngëtares Rita Ora. Këto fotografi janë të papublikuara më parë, ekskluzive për librin e saj të ri, që pritet të dalë në shitje që nesër. Ky libër biografik flet për jetën e Rita Orës, në veçanti fëmijërinë e saj, duke përmendur edhe lagjen ku Rita kalonte pushimet në Prishtinë.

Po ashtu, ka edhe fotografi të shkollës ku Rita ka shkuar në Londër, dhe një me gjyshin dhe motrën e saj kur ishin të vogla. Ndërkohë ende nuk dihet nëse autori i librit do të paditet për cenim të privatësisë, kjo pasi, sipas nënës së Ritës, Verës, ky libër nuk ka marrë asnjë autorizim nga vet Rita Ora për botim. /KultPlus

Be the first to comment

Leave a Reply