A ka të dashur nëna e Genta Ismajlit?

Këngëtarja Genta Ismajli gëzon gjithë mbështetjen e nënës së saj beqare, me të cilën është e lidhur tej mase. Nëna menaxhon edhe shumë nga punët dhe aktivitetet e këngëtares së njohur.

Nëna e këngëtares është “zog i lirë”, pasi ajo është e divorcuar nga bashkëshorti prej shumë vitesh. E re, e pashme dhe e vetme. A bënë kështu? Në të vërtet, gratë shqiptare rrallë i japin vetës një shans të dytë pas ndarjes nga burri i parë.

Pra, nëna e Gentes pavarësisht se është kaq sharmante, është vetëm./BS

Be the first to comment

Leave a Reply