Eva Longoria, zhvishet gjatë ditës dhe vishet në mbrëmje

Aktuaisht ajo është paraqitur me një palë bikini ngjyrë trëndafili në diell, një ditë më parë.

Dhe Eva Longoria bëri një tranzicion të butë gjatë natës, kur arriti në Gala Global Gift në Spanjë të dielën.

Aktorja 42 vjeqare ish veshur më një fustan të gjatë gjithëpërfshirës, ngjyrë sikur trupi./BSImage

Be the first to comment

Leave a Reply