Gjakovë: E pame e varrim i përbashkët për dy të vrarët, edhe pse njëri e vrau tjetrin (Video)

Ishin kushërinj. Njëri i kishte punët më mirë e tjetri me aq shumë halle, sa i mori jetën edhe të parit edhe vetes.

Kështu, për Kristë dhe Pjetër Memajn tashmë është hapur e pamja, derisa edhe varrimi do t’u bëhet i përbashkët.

Kronikën e zgjeruar e gjeni ne linkun poshte:

Be the first to comment

Leave a Reply