Shqiptarja Misse Beqiri çmend Spanjën me format e saj, edhepse shtatëzënë

Ajo është aktualisht duke pritur fëmijën e saj të parë me të dashurin Jake Hall.

Dhe duke treguar trupin e saj shtatëzënë, shqiptarja Misse Beqiri siguroj se të gjithë sytë do të jenë mbi të, kur doli me një fustan të shkurtër të qëndisur.

Ylli i The Real Housewives, 30 vjeqarja ka dalë jashtë shtetit me të dashurin e saj për të shijuar një shëtitje romantike në Spanjë, për të kaluar një ditë plotë me diell./BSImage

Be the first to comment

Leave a Reply