Tiani po rritet, Tuna dhe Patrisi e dërgojnë në kontroll mjekësore

Pas lindjes së djalit, Tuna dhe Patrisi po kujdesen vazhdimisht për Tianin e vogël.

Në rrjetin social Facebook, Tuna ka shpërndarë një imazh të ri me Tianin dhe Patrisin.

Çifti e kanë dërguar Tianin në kontrollën e zakonshme mjekësore dhe derisa doktoresha e kontrollonte ata, prindërit e Tianit e shikonin me dashuri djalin.

“Fëmija jonë po rritet” shkruan Tuna sipër fotos së ëmbël të Tianit, tek doktori./BSImage

Be the first to comment

Leave a Reply