Gjithçka filloi me një “follow”… por ajo që i tregoi modelja, e bëri të luante mendsh

Historitë e “modeleve” të Instagramit të cilat postojnë foto të nxehta duke provokuar kështu djemtë e nisin më pas “pazaret” me ta, nuk kanë të mbaruar.

Kështu një djalë ka hasur në një nga këto modele, të cilat vetëm të tilla nuk quhen, pasi kërkesat e shumta që kanë vetëm që për modeling nuk janë.

Djalit i kishin bërë përshtypje foto e nxehta të modeles së njohur në Instagram dhe kështu kishte shkruar për ta provokuar. Përgjigja e saj vijon si më poshtë…/BSImage

Be the first to comment

Leave a Reply