Dhe princeshat kanë kapriço

Duket se turi i kësaj jave i ka lodhur dy fëmijët e William dhe Kate, teksa janë parë të lodhur e të përgjumur në aeroporte mes Polonisë dhe Gjermanisë.

Këtë e reflekton më së miri jo vetëm përgjumja e princit George, por edhe kapriçot e vogëlushes Charlotte, e cila refuzon të hipë në avion.

Princi George, i cili sot mbush 4 vjeç, nuk mund të fshihte entuziazmin e tij teksa ka hyrë në bordin e helikopterit, i të njëjti lloj që i ati ka drejtuar me East Anglian Air Ambulance.

Por motra e vogël Charlotte duket më pak e lumtur që largohet nga Gjermania, teksa ka bërë disa kapriço duke u shtrirë dhe në asfaltin e aeroportit./BSImage

Image

Be the first to comment

Leave a Reply