Mariah Carey në turne me Lionel Richie

Mariah Carey doli në skenë gjatë hapjes së “All the hits tour” në Oracel Arena, të premten në Oakland, Kaliforni.

Gjithashtu, Lionel Richie u paraqit në skenë atë mbrëmje për pjesën tjetër të shfaqjes.

Nëse nuk e dini, Mariah dhe Lionel do të shkojnë së bashku në turne.

Turneu u njoftua në dhjetor, dhe fillimisht u desh të fillojë në mars. Megjithatë, është vonuar dhe tani do të drejtojë verën e plotë deri më 5 shtator./BS

Be the first to comment

Leave a Reply