Ja si e kallin motrat Mihrija me Lorën (VIDEO)

Që të dyja janë të përfolura shumë në mediet rozë për çdo lëvizje, si dhe për kujdesin që kanë për veten e tyre.

Por, ato i shohim edhe shumë të lumtura me njëra tjetrën në dasma, si kjo që do ta shihni më poshtë.

Ja si e kallin atmosferën, vërtetë për lakmi. Shkruan Revista/Kosovarja/

Be the first to comment

Leave a Reply