Vajza gëzohet pa masë nga mesazhi i të dashurit, por përgjigjia e tij “i ngrin” gjakun

Një djalë nga Tirana po komunikonte me të dashurën e tij në whatsapp kur befas biseda mori një drejtim që vajza nuk e priste kurrë.

Djali e pyet fillimisht nëse i kujtohej dita e fundit kur ishin në kafe së bashku dhe gjithë qejf vajza i përgjigjet se po.

Madje ajo është aq e gëzuar saqë mendon se kushedi se ç’do të dëgjojë, por është pikërisht përgjigjia e djalit që e bën atë të mos u besojë syve.

Ndiqni në vijim komunikimin mes tyre./BS

Image

Be the first to comment

Leave a Reply