Fundet, zgjidh modelin sipas formave

19. September 2017 citymedia 0

Fundet janë një nga veshjet bazë të garderobës së femrave dhe moda na jep gjitjmonë varietete. E rëndësishme është të zgjedhësh formën më të përshtatshme për fizikun, në mënyrë që […]

1 2 3 51