Shquhej për linja të “zjarrta”… por ku i mbetën të pasmet Baby G-së tani!

Si duket në estradën tonë ka filluar një trend i ri që dërgon drejt famës.

Të shumta janë këngëtaret që ekspozojnë të pasmet më shumë së zërin, madje ato shquhen edhe si eksperte të photoshopit .

Një ndër to si duket po rezulton të jetë edhe këngëtarja Baby G e cila pasi u arrestua në Britani të Madhe dhe shijoi jetën e burgut ka vendosur të qëndroje në Kosovë.

Por, ajo që po habit fansat janë pasmet e saj që zhduken kohë pas kohë.

Be the first to comment

Leave a Reply