Qeni vendos një rekord botëror

Një qen ka thyer rekordin Guinnes, duke arritur të plasë 100 tullumbace për vetëm 39 sekonda. Është qen i vogël, megjithatë shpejtësinë e ka shumë të madhe, ndaj 100 tullumbace të kuqe, në formë katrore të vendosura ngjitur me njëra-tjetrën, ai ka arritur t’i plasë me shpejtësi.

Qeni ka arritur që të depërtojë mes tullumbaceve dhe t’i shpërthejë të gjitha.

Tridhjetë e nëntë sekonda është koha më e shpejtë e regjistruar për shpërthim të tullumbaceve nga një qen.

Be the first to comment

Leave a Reply