Zëri brilant i këndon dashurisë në një baladë të ngrohtë (video)

Zëri mjaft i ëmbël dhe shumë melodioz ka publikuar një baladë dashurie. Bëhet fjalë për këngëtarin më të ri me origjinë Korçare, i cili i këndon dashurisë së zemrës.
Toli, në vetëm pak ditë duket që ka spikatur shumë me këtë këngë, e cila është pëlqyer shumë dhe ka marrë komente pozitive nga publiku. Ai sapo i është futur botës së muzikës dhe premton shumë projekte të veçanta në vazhdimësi.
Duke patur parasysh zërin e tij të veçantë dhe pasionin për muzikën e themi me siguri se ky është një projekt i arrirë dhe se në vazhdimësi do të ketë projekte më gjigande.

“Të doja”:

Be the first to comment

Leave a Reply