Me në fund Zanfina flet për dashurinë, a është ajo në lidhje? (Video)

Kanë qarkulluar shumë fotografi në shtypin rozë, ku aludohej për një lidhje të këngëtares Zanfina Ismaili.

Këto lajme në Elite Show, Zanfina i hodhi poshtë duke shtuar se ka kohë që është beqare dhe nuk ka ndonjë person të ri të rëndësishëm në planin emotive.

Por, sa është gati për ta gjetur fatlumin, tregon më mirë këngëtarja Ismaili.

Be the first to comment

Leave a Reply