Hoxhë Behar Mjekiqi: Është haram me shku me luftu në lindje (Video)

N’Kosovë Show këtë javë vjen me motrat Emini dhe me hoxhën Behar Mjekiqi…

Motrat Emini folën për karrierën e tyre, njëra si deputete e Kuvendit të Kosovës dhe dy të tjera si këngëtare.

I ftuari tjetër ishte Behar Mjekiqi, i cili foli për rregullat e agjërimit dhe shumëçka rreth Ramazanit dhe çështjeve që kanë të bëjnë me fe.

Shikojeni videon e emisionit:

Be the first to comment

Leave a Reply