Kur në radio është kënga jote e preferuar… (Video)

Reagimi i njerëzve kur në radio del kënga e preferuar është me të vërtetë i çuditshëm.

Sigurisht se keni parë reagime të tilla, duke përfshirë edhe juve vet që filloni të këndoni bashkë me këngëtarin, mirëpo sa ia arrijnë njerëzit të jenë në të njejtin nivel me ta? Ose, më mirë të themi, sa ia arrijnë të jenë në nivel të duhur për të kënduar këngën?

Dështime të shumta ka në këto raste, që ju bëjnë të qeshni me lotë, megjithatë njerëzit nuk ndalen për asgjë në botë, pavarësisht ku ndodhen.

Shikojeni reagimin e këtyre dy të rinjëve, dhe na tregoni në komente ndonjë kujtim tuajin në lidhje me këngën më të mirë. /Lajmi.net/

Be the first to comment

Leave a Reply