Regjisorja e Kosovës elektrizohet: Gjysmë ore e shijojmë kafen, 1 orë e gjysmë ta hajmë lugën

Regjisorja e Kosovës, Elhame Kutllovci, ka bërë një përshkrim se si disa humbin shumë kohë në kafiteri dhe se si veprojnë në shumicën e rasteve. “Na, shqiptarët kur ulemi nëpër kafe: gjysmë ore e shijojmë kafen dhe e pimë, ndërsa 1 orë e gjysmë bajmë derisa ta hajmë lugën e plastikës. Na shkon koha t’u u marrë me mbeturina e tani thojmë:

“Shumë shpejt po shkojnë ditë bre, e kurrgjë s’jem tu bo”, i cili ka qenë një nga “mbretërit” e merkatos gjatë kësaj vere”, shkruan Elhamja, të cilës kjo veti i pengon dhe i duket si e prapambetur./BS

Be the first to comment

Leave a Reply