Sulm me acid në Londër

Gjatë kësaj mbrëmje, policia në Londër ka reaguar pas një sulmi me acid që ka ndodhur në lindje të qytetit.

Një viktimë mashkull, mosha dhe emri i të cilit nuk dihen, u pa që kishte kërkuar ndihmë dhe po derdhte ujë në fytyrë në rrugën romake, Bethnal Green.

Policia ka bllokuar zonën në atë pjesë të qytetit, ndërsa është duke kryer hetimet në lidhje me rastin.

Një zëdhënës i Policisë Metropolitane tha se ata ishin të vetëdijshëm për një incident të ‘substancës së dëmshme’ në zone, por ende nuk kanë dhënë detaje më të hollësishme.

Sulmet me acid janë shtuar gjatë kohës së fundit në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, ndërsa raportohet edhe për rritje të krimeve në bazë të racës.

Be the first to comment

Leave a Reply