Erdogan: Aleatët e NATO’s janë çmendur për shkak të blerjes së sistemit raketor nga rusët

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka hedhur poshtë sot shqetësimin brenda NATO-s me rastin e vendimit të vendit të tij që të blejë sistemin mbrojtës raketor S-400 “tokë-ajër”.

Erdogan tha se marrëveshja është nënshkruar dhe se depozita është paguar.

Be the first to comment

Leave a Reply