Një mashkull ia preku gruan në prani të tij, reagon keq ‘Kemali’

Burak dhe Fahriye janë çifti që më së paku e ekspozojnë lidhjen e tyre në rrjetet sociale, por kjo nuk do të thotë që ata nuk e dojnë njëri-tjetrin.

Çifti shpesh edhe pozojnë së bashku për reklama të ndryshme në Turqi. Në parapërgatitjet që bëhen para se të fotografohen, ata kanë shumë asisestentë që i ndihmojnë për poza korrekte. Por, për Kemalin është e padurueshme që një mashkull ta prekë gruan e tij qoftë edhe për ushtrim profesioni.

Të paktën reagimi i tij në këtë e thotë se ai është një xheloz kur është në pyetje Fahriya./BS

Image

Be the first to comment

Leave a Reply