Ndërron jetë një grua në QKUK

Policia e Kosovës bën të ditur se  një ankues ka njoftuar se bashkëshortja e tij ka ndërruar jetë pas një operimi në QKUK të Prishtinës.

E njëjta pasi që ishte e sëmurë ishte dërguar në QKUK dhe pas operimit kishte ndërruar jetë. Për vdekjen e të ndjerës, ankuesi dyshon për pakujdesi dhe pajisjet mjekësore.

Rasti është nën hetime.

Be the first to comment

Leave a Reply