Deri në orën 14:00, në Gjermani votuan 41% e qytetarëve

Zgjedhjet në Gjermani janë duke vazhduar, ku mbi 60 milionë gjermanë po e shfrytëzojnë të drejtën e tyre.

Sipas mediave gjermane, dalja në zgjedhje deri në orën 14:00 ka qenë mbi 41%, transmeton lajmi.net

Në garë për kancelar në këto zgjedhje janë, Angela Merkel dhe Martin Schulz.

Sipas sondazheve, Merkel do ta fitojë edhe mandatin e katërt si kancelare e Gjermanisë.

Be the first to comment

Leave a Reply