Harry dhe Markle pranë fejesës

Prince Harry dhe Meghan Markle kanë bërë paraqitjen e parë publike së bashku vetëm një javë më parë në Toronto Invicuts Gamës.

Tash menjëherë raportohet se ata po planifikojnë që të fejohen.

Çifti prej kur ka nisur lidhjen është munduar që ta mbajë larg syrit të të tjerëve, por që së fundmi gjithçka ka dalë në shesh, kur Harry thuhet se ka takuar edhe të ëmën e Markle.

Pas gjitha ndodhive çifti po planifikon që forcojnë edhe më shumë lidhjen e tyre – me fejesë./BS

Be the first to comment

Leave a Reply