Mergim Gojani vjen me Mehlem per shpirtin tem (Video)

Këngëtari Mergim Gojani…sapo e hodhi në treg videoprojektin më te ri “Mehlem Për shpirtin tem“ Titullohet Kënga me e re.

Në këtë projekt Mergimi na vjen me një stil të ri, tepër elegant e komod, që i shkon tepër për shtat tekstit, melodisë e domethënies së këngës.

Perndryshe mergimi per veq qe asht kangtar, ai asht edhe muzicjent. Ai ka ndertu nje studio te bukur ne zvicerr. Dhe punon vazhdimisht kange per veti, per miq, dhe per kolege tjere./Njofton citymedia!

Be the first to comment

Leave a Reply