U rrah nga shoqja se ka ngrënë ushqim në makinën e saj, Baby G pozon në një veturë tejet luksoze

U rrah nga shoqja e saj për një arsye interesante.

Baby G kishte ngrënë ushqim në veturën e shoqës, prandaj ajo dhe tre persona të tjerë kanë rrahur brutalisht këngëtaren.

Mirëpo, Baby tashmë i është kundërpërgjigjur me shumë stil.

Ajo ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet në një veturë tejet luksoze dhe të shtrenjtë, duke ia lënë shkrimin se po vjen një valë e re dhe se ajo është mbretëresha.

Në fotografi po ashtu vërhet shenja e rrahjes që këngëtarja e ka në ballë.

Be the first to comment

Leave a Reply