Fisi indian shkatërron panelet solare: “Po luftojnë Zotërat tanë” (Video)

Ka mijëra religjione të ndryshme në botë, që dallojnë për kah besimi, Zoti që i besojnë dhe traditat.

Ndjenja religjioze është ndjenjë e fuqishme për njerëzit që besojnë dhe për këtë ndjenjë janë në gjendje të bëjnë shumë gjëra të mëdha

Këtë e ka vërtetuar edhe një ngjarje e çuditshme në Indi. Banka Botërore kishte dhuruar një fondacion për t’i vendosur panelet solare për të prodhuar energji dhe ujë me rrezet e diellit.

Por, prijësi i një fisi indian në territorin e të cilëve ishin vendosur panelet, u kishte thënë atyre se këto panele “po luftërojnë zotërat e tyre” dhe fisi kishin ndërmarrë veprimin që t’i shkatërrojnë ato./Lajmi.net/

Be the first to comment

Leave a Reply