McCain: Do të kthehem shpejt

20. Juli 2017 citymedia 0

Dashamirës së Senatorit John McCain po i përcjellin atij lutje dhe mesazhe për shërim të shpejtë pas njoftimeve se politikani 80-vjeçar është diagnostikuar me kancer në tru që u zbulua […]

1 2 3 137